Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

Aconit en Hydrangea zijn een ideaal stel voor een schaduwrijke bloementuin. Variëteiten, combinatie en zorg. Foto

Eens, tijdens een reis naar de bergen en uitlopers van de Karachay-Cherkessia, ontdekte ik dat Aconiet in de bossen van dit gebied in grote hoeveelheden wordt gevonden. De contemplatie van deze plant in de natuur smeekte mijn gedachten over mijn schaduwbloemtuin, die net in het proces van de schepping was. Op dat moment groeiden hortensia’s en varens er voornamelijk in. Toen ik terugkeerde van de reis, realiseerde ik me mijn plan tot leven en zorgde ik ervoor dat Hydrangea en Aconite inderdaad een ideaal stel waren voor een schaduwrijke bloementuin. Waarom – ik zal in dit artikel vertellen.

Aconit en Hydrangea zijn een ideaal stel voor een schaduwrijke bloementuin. Variëteiten, combinatie en zorg. Foto