Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

9 onmisbare hybriden van komkommers die ik adviseer om iedereen te laten groeien. Beschrijving. Foto

Zonder komkommers kan ik me mijn tuin niet voorstellen. We wachten echt op vroege komkommers, ze kunnen zelfs niet worden vergeleken met komkommers die in supermarkten zijn gekocht. Daarom proberen we rond te komen met onze oogst. Natuurlijk, in de herfst-winterperiode zal ik mijn verse komkommers nergens mee naartoe nemen, ik heb geen verwarmde kas. Maar hier worden de lege plekken in de zomer geholpen. Ik ben zeer verantwoordelijk voor de keuze van komkommervariëteiten, ik probeer ze te kiezen zodat het gewas zo vroeg mogelijk rijpt, en de vruchtbaarheid duurt tot het koudst. Elk jaar plant ik verschillende bewezen variëteiten en hybriden en probeer ik nieuwe nieuwe. In dit artikel zal ik het hebben over hybriden van komkommers die me vorig seizoen beviel.

9 onmisbare hybriden van komkommers die ik adviseer om iedereen te laten groeien. Beschrijving. Foto