Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

Wat moet ik doen als ik wordt gebeten door een teek? Lima -preventie. Foto

Wij, zomerbewoners, lopen het risico een tekenbeet te krijgen, omdat we veel tijd doorbrengen in de open lucht onder de vegetatie, waar deze spinachtigen aan onze huid kunnen worden bevestigd. De ziekte van Lima, die tikken kan ‘belonen’, zonder behandeling leidt tot ernstige laesies van de gewrichten en het zenuwstelsel. Daarom is het erg belangrijk om infectie te voorkomen of op tijd te detecteren. In dit artikel zal ik het hebben over de preventie van de ziekte van Lyme-over hoe de ontmoeting met de teek in de tuin en in de natuur te minimaliseren, en hoe te handelen als de tik nog steeds is gebeten.

Wat moet ik doen als ik wordt gebeten door een teek? Lima -preventie. Foto