Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

De aroma’s van de veertuin, of welke planten en welke geur in het voorjaar? Foto

De natuur gaf me een gevoelige neus, waarschijnlijk met een vleugje leven onder planten. Maar ik begreep geen hints, en lange tijd woonde ik in een milieuvriendelijke ongezonde stad, onder de chemische geuren die erg onaangenaam voor mij waren. De enige vreugde in de straten van de stad was de overvloed aan Siberische bessenappelbomen die in het voorjaar bloeiden (de meest vorst -resistente ter wereld!). Heel, een heel voormalige burgemeester hield van de geur van appelkleur. Nu viel alles op zijn plaats – we wonen in de Kuban, in de uitlopers, waar ik mijn geurige tuin creëer. Over waarom de geuren nodig zijn, waar ze uit bestaan ​​en wat ze in het voorjaar moeten ademen, zal ik in dit artikel vertellen.

De aroma's van de veertuin, of welke planten en welke geur in het voorjaar? Foto