Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

12 soorten tomaten die vorig jaar door mij zijn getest. Persoonlijke ervaring. Foto

In mijn jeugd, droomde ik van mijn eigen stuk land, stelde ik me voor dat ik een enorme verscheidenheid aan planten op mijn bedden zou planten. Er waren echter verschillende taboes op deze lijst, waarvan er één tomaten waren. Ik beschouwde ze als een van de moeilijkste culturen. Waarschijnlijk omdat ze geen vruchten afwerpen, zoals ze zouden willen, van mijn grootmoeder, en geen gewas gaven evenredig met de arbeidskosten – van mijn moeder. Maar toen mijn eigen site verscheen, kon ik geen tomaten laten groeien. En nu heb ik elk jaar plannen voor nieuwe variëteiten, ongebruikelijke hybriden en een zee van plezier bij mijn kinderen van allerlei verschillende tomaten. In dit artikel zal ik het hebben over tomaten die ik vorig seizoen heb opgevoed.

12 soorten tomaten die vorig jaar door mij zijn getest. Persoonlijke ervaring. Foto