Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

Decoratief konijn – de voor- en nadelen van het huisdier. Zorg, foto

Ik werkte op de een of andere manier niet met katten. Nee, in de kindertijd, natuurlijk, ik hield van ze. Maar met de leeftijd realiseerde ik me dat de wol op de banken, miauwen in de ochtend en de dagelijkse verandering van het dienblad niet van mij is. Maar de kinderen hebben een huisdier nodig – dit is zeker! De zorg voor huisdieren groeien kinderen op met een meer vriendelijke houding ten opzichte van de wereld. Daarom werd een zoekopdracht aangekondigd voor de beste ‘familie’ -vriend zonder minus functies. En al snel zagen we een vrouw decoratieve konijnen verkopen. Inzicht in de verantwoordelijkheid van acquisitie, hebben ze niet onmiddellijk een aankoop gedaan. We gingen naar huis en begonnen het onderwerp te bestuderen. In dit artikel zal ik u vertellen wat de voor- en nadelen van het konijn als een huisdier.

Decoratief konijn - de voor- en nadelen van het huisdier. Zorg, foto