Kaleyard

Tuinieren, koken en nuttige tips voor het dagelijks leven

Tuinieren

13 bewezen variëteiten van tomaten die ik aanbeveel te planten. Beschrijving en foto

Ik kweek al lang tomaten en ik heb variëteiten die ik constant plant en ik weet dat ze me niet teleurstellen. Tegelijkertijd controleer ik zorgvuldig de nieuwigheden van selectie en elk jaar probeer ik nieuw voor mezelf. In de middelste rijstrook, waar ik woon, is het weer vaak veranderlijk en niet altijd gunstig voor thermofiele tomaten. Daarom ben ik geïnteresseerd in nieuwe variëteiten en hybriden die pretentieloos zijn in groeiende en tegelijkertijd – smakelijk en productief. Over de tomaten die ik dit jaar vooral leuk vond, wil ik het vertellen. Ik verbouw tomaten in een kas uit polycarbonaat en in open terrein.

13 bewezen variëteiten van tomaten die ik aanbeveel te planten. Beschrijving en foto